Kleuren en binnenschilderwerk

Ben jij uitgekeken op de kleur van jouw muren of wil jij je laten verrassen met een goed kleuradvies?

Kleurbeleving

Kleurgebruik heeft een impact op de beleving van de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan een verblijfruimte die je een uitnodigend en stimulerend karakter wilt meegeven, of een kamer waarin je op zoek bent naar rust en eenvoud. Kleuren kunnen een positieve invloed hebben en zorgen voor sfeer of gemoedelijkheid.

Wij kijken naar de kleurbeleving en welke effecten dit heeft op het welzijn van de mens. Door het toepassen van de juiste kleurcombinaties kun jij je prettiger voelen in jouw eigen omgeving.

Neem contact met ons op

In een gratis adviesgesprek maken we samen met jou een passend kleurenplan. Hierbij kijken we verder dan alleen de kleur zelf. Wij geven bijvoorbeeld ook aandacht aan omgevingsfactoren zoals lichtinval en de indeling, vorm en functie van de ruimte.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
Roel

Het pand was toe aan een grote beurt. We hebben gekozen voor een kleurverandering. De buitenkant wordt zo in harmonie gebracht met de moderne binnenkant. Zo wordt het donkerrood van de buitenkant antraciet, aansluitend op het kleurplan van de architect. Reijnders Schilderwerken denkt mee en heeft een gedetailleerd plan opgesteld. Zo hebben wij er vrij weinig omkijken naar.

Roel Braeken

manager Vastgoed, Techniek & Bouw van VieCuri Medisch Centrum in Venlo

© Copyright 2018 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact