Binnenschilderwerk

Kleurgebruik heeft een impact op de beleving van de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan een verblijfruimte die je een uitnodigend en stimulerend karakter wilt meegeven, of een kamer waarin je op zoek bent naar rust en eenvoud. Kleuren kunnen een positieve invloed hebben op jezelf, je omgeving en de gebruikers van het pand. Kleuren geven sfeer of gemoedelijkheid.

Wij kijken naar de kleurbeleving van de mens en welke effecten dit heeft op het welzijn van de mens. Door het toepassen van de juiste kleurcombinaties wordt de werkomgeving geoptimaliseerd, een genezingsproces bevorderd en voel je je prettig in de omgeving waarin je werkt.

Wij maken samen met jou een passend kleurenplan waarbij wij ruimer kijken dan alleen het gebruik van kleur. Wij geven bijvoorbeeld ook aandacht aan omgevingsfactoren zoals lichtinval en de indeling, vorm en functie van de ruimte.

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
Roel

Het pand was toe aan een grote beurt. We hebben gekozen voor een kleurverandering. De buitenkant wordt zo in harmonie gebracht met de moderne binnenkant. Zo wordt het donkerrood van de buitenkant antraciet, aansluitend op het kleurplan van de architect. Reijnders Schilderwerken denkt mee en heeft een gedetailleerd plan opgesteld. Zo hebben wij er vrij weinig omkijken naar.

Roel Braeken

manager Vastgoed, Techniek & Bouw van VieCuri Medisch Centrum in Venlo

© Copyright 2018 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact