Buitenschilderwerk

Goed schilderwerk levert een grote bijdrage aan het duurzaam onderhouden van je woning. Met goed onderhoud voorkom je op termijn grote kosten en zal de waarde van je woning behouden blijven.

Maar schilderwerk doet meer dan onderhoud: met mooi schilderwerk voelen jij en je medebewoners je prettig in je omgeving. Wij kijken niet alleen naar de technische kant maar juist naar de omgevingsbehoefte in een omgeving waar kleurencombinaties van zachte aardkleuren tot verdiepte natuurgerelateerde kleuren de boventoon voeren. De leefomgeving vertelt iets over de identiteit van de gebruikers of bewoners. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn eigenwaarde en voorkeuren ervaart en zich thuis voelt, maar ook geprikkeld wordt.

Deze uitgangspunten vertalen wij naar een persoonlijk, sprekende en verrassende kleurtoepassing, die tegelijkertijd de duurzaamheid en bescherming van je woning verhoogt.

 Buitenschilderwerk

 

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
Stefan

Een goed advies, heldere offertes, nakomen van afspraken en vakkundig personeel. Dat zoek ik in een bedrijf en dat is bij Reijnders Schilderwerken prima voor elkaar.

Stefan de Groot

Gemeente Sint Anthonius vakspecialist openbare ruimte

© Copyright 2018 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact