GRS Optimaal

Schilderwerk in goede conditie draagt bij aan het behoud van de waarde van je pand. Je wilt graag voorkomen dat achterstallig onderhoud uitgevoerd moet worden met de daarbij vaak gepaarde hoge kosten. Reijnders Schilderwerken heeft een vernieuwend en professioneel meerjaren-onderhoudssysteem ontwikkeld om jou als eigenaar van je pand te ontzorgen op het gebied van schilderwerk voor een vast bedrag per jaar. Kwaliteit, betaalbaarheid, gemak, flexibiliteit en continuïteit zijn hierbij belangrijke speerpunten.

Jouw wensen en behoefte

Wij inventariseren je wensen en behoeften en geven hierin persoonlijk advies. Daarop maken we een maatwerk meerjaren-onderhoudsplan. Hierin staan de onderdelen, uitvoeringsjaren en bedragen per jaar vermeld, waardoor je geen grote bedragen meer hoeft te reserveren, want je betaalt een vast bedrag per jaar. We gaan uit van preventief onderhoud over deze periode. Je pand verkeert altijd in perfecte staat en wij staan garant voor de optimale conditie van het schilderwerk. Wij voorkomen dat je herstelwerkzaamheden of correctieonderhoud moet uitvoeren als het eigenlijk al te laat is.

Optimaal particulier

Voordelen van GRS Optimaal:

  • Zorgeloos onderhoud over meerdere jaren
  • Langetermijnoverzicht voor uw exploitatiebegroting
  • Waardebehoud van vastgoed
  • Vaste jaarlijkse kosten inclusief inflatie
  • Geen grote investeringen
  • Monitoring gehele contracttermijn
  • Geen onverwachte hoge uitgaven

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
Roel

Het pand was toe aan een grote beurt. We hebben gekozen voor een kleurverandering. De buitenkant wordt zo in harmonie gebracht met de moderne binnenkant. Zo wordt het donkerrood van de buitenkant antraciet, aansluitend op het kleurplan van de architect. Reijnders Schilderwerken denkt mee en heeft een gedetailleerd plan opgesteld. Zo hebben wij er vrij weinig omkijken naar.

Roel Braeken

manager Vastgoed, Techniek & Bouw van VieCuri Medisch Centrum in Venlo

© Copyright 2017 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact