GRS Optimaal

Voor vastgoedeigenaren is het belangrijk om de waarde van een vastgoedobject te behouden. Je wilt graag voorkomen dat er achterstallig onderhoud uitgevoerd moet worden en dat dit onnodige en vaak hoge kosten met zich mee brengt.

Wij kunnen je ontzorgen op gebied van schilderonderhoud. Reijnders Schilderwerken heeft een vernieuwend en professioneel meerjaren-onderhoudssysteem ontwikkeld waarbij wij je voor meerdere jaren ontzorgen en je een gemiddeld vast bedrag per jaar betaalt. Kwaliteit, betaalbaarheid, gemak, flexibiliteit en continuïteit zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

We inventariseren je wensen en behoeften en geven hierin advies. In een speciaal op maat gemaakt meerjaren-onderhoudsplan staan de onderdelen, uitvoeringsjaren en bedragen per jaar vermeld. Je hoeft geen grote bedragen meer te reserveren, want je betaalt een vast bedrag per jaar.

We gaan uit van preventief onderhoud over deze periode waardoor je aanzienlijk bespaart op onderhoudskosten. Het vastgoedobject verkeert altijd in perfecte staat en wij staan garant voor de optimale conditie van het schilderwerk. Wij voorkomen dat er herstelwerkzaamheden of correctieonderhoud moet worden uitvoerd als het eigenlijk al te laat is.

Jouw voordelen van GRS Optimaal:

  • Zorgeloos onderhoud over meerdere jaren
  • Langetermijnoverzicht voor je exploitatiebegroting
  • Waardebehoud van je vastgoed
  • Vaste jaarlijkse kosten inclusief inflatie
  • Geen grote investeringen
  • Monitoring gehele contracttermijn
  • Geen onverwachte hoge uitgaven

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
Roel

Het pand was toe aan een grote beurt. We hebben gekozen voor een kleurverandering. De buitenkant wordt zo in harmonie gebracht met de moderne binnenkant. Zo wordt het donkerrood van de buitenkant antraciet, aansluitend op het kleurplan van de architect. Reijnders Schilderwerken denkt mee en heeft een gedetailleerd plan opgesteld. Zo hebben wij er vrij weinig omkijken naar.

Roel Braeken

manager Vastgoed, Techniek & Bouw van VieCuri Medisch Centrum in Venlo

© Copyright 2018 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact