Hout- en timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Reparatie van houtrot

Om houtrot te herstellen en verdere aantasting te voorkomen, gebruiken we het duurzame systeem van RepairCare. Hierbij gaan wij uit van preventief onderhoud om vervangen zoveel mogelijk te voorkomen. We zijn door RepairCare gecertificeerd als duurzaam onderhoud expert en kunnen dus aan alle kwaliteitseisen voldoen en het hout op een goede manier in stand houden.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties. Wij hebben de aspecten van duurzaam onderhoud in geveltimmerwerk geïntegreerd in onze operationele processen.

D.O.E.-gecertificeerde organisaties werken volgens de maatstaven van RepaireCare, zowel qua kwaliteit van de reparaties als qua werkvoorbereiding, veiligheid en milieu. De erkenning biedt bovendien toegang tot de tienjarige systeemgarantie van RepaireCare. Kijk voor meer informatie hierover op www.repair-care.nl

Onze medewerkers en timmerkrachten voeren deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Hierdoor is er efficiëntie op de werkvloer en minder overlast voor de gebruikers van het pand. Wij kunnen de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Houtrotreparaties
  • Houten delen vervangen
  • Plaatsen van neus- en glaslatten
  • Vervangen van houten gevelelementen zoals kozijnen en deuren
  • Alle voorkomende timmerwerkzaamheden

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
Roel

Het pand was toe aan een grote beurt. We hebben gekozen voor een kleurverandering. De buitenkant wordt zo in harmonie gebracht met de moderne binnenkant. Zo wordt het donkerrood van de buitenkant antraciet, aansluitend op het kleurplan van de architect. Reijnders Schilderwerken denkt mee en heeft een gedetailleerd plan opgesteld. Zo hebben wij er vrij weinig omkijken naar.

Roel Braeken

manager Vastgoed, Techniek & Bouw van VieCuri Medisch Centrum in Venlo

© Copyright 2018 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact