Totaalservice in onderhoud van riool tot dak

Eén aanspreekpunt

Wie het prettig vindt om één aanspreekpunt te hebben voor het onderhoud of verbouwing van je pand, kan terecht bij team Totaal Onderhoud! tTO bouwt graag aan persoonlijke relaties. Er werken veel verschillende mensen voor onze klanten, maar er is één aanspreekpunt waarbij je als klant altijd terecht kunt. Één aanspreekpunt, één gezicht en altijd maar één telefoontje of mailtje bij je vandaan.

Totaalonderhoud en renovatie

tTO neemt letterlijk al het onderhoud van riool tot dak uit handen. Met één telefoontje regel je alle gewenste onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Wij werken volgens de LEAN-methode waarbij efficientie in tijd en geld worden behaald.

Eén aanspreekpunt, één offerte en één handig klantportaal. Sluit een tTO-onderhoudscontract af en je bent altijd verzekerd van een pand en omgeving waar het prettig wonen, werken en leven is.

Kijk voor meer informatie op www.ttonderhoud.nl 

 

 

 

 

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
Arie

Reijnders schilderwerken geeft inhoud aan het behoud van materiaal en een prettige beleving bij binnen schilderwerk, waarbij het vakbekwame personeel waar maakt wat er bij de opdracht is afgesproken.

Arie Janssen

Vitelia facilitair manager

© Copyright 2018 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact