Werkwijze

Slimmer werken

Een opdrachtgever wil graag totaal ontzorgd worden. Wij zorgen ervoor dat jij je bezig kunt houden met je eigen werkzaamheden. Wij verzamelen tijdens een eerste bezoek de juiste informatie, waarop we een plan baseren. Voor ons is dit slimmer werken. We komen hiermee tot een heldere communicatie, waardoor tijdverlies en meerkosten worden voorkomen. 

Onderscheidend vermogen

De scope van ons bedrijf is verlegd van projectmatige uitvoering naar ontzorging op langere termijn. Hiervoor hebben wij ons eigen GRS Optimaal-plan ontwikkeld. Wij nemen het onderhoud voor een langere periode uit handen waarbij je een gemiddeld vast bedrag per jaar betaalt. Je wilt je graag prettig voelen in je werk- en leefomgeving. Wij denken met je mee om dit te bewerkstellen.

LEAN werken

Als je efficiëntie wenst in geld, tijd en je wilt investeren in een goede samenwerking, dan kunnen wij in deze behoefte voorzien. Wij werken met verschillende ketenpartners samen en stemmen de werkzaamheden daarom goed met elkaar af. Hiermee worden meerkosten voorkomen.

 

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
Roel

Het pand was toe aan een grote beurt. We hebben gekozen voor een kleurverandering. De buitenkant wordt zo in harmonie gebracht met de moderne binnenkant. Zo wordt het donkerrood van de buitenkant antraciet, aansluitend op het kleurplan van de architect. Reijnders Schilderwerken denkt mee en heeft een gedetailleerd plan opgesteld. Zo hebben wij er vrij weinig omkijken naar.

Roel Braeken

manager Vastgoed, Techniek & Bouw van VieCuri Medisch Centrum in Venlo

© Copyright 2017 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact